PRACTIQUES A TRANSFORMATION, PURPOSE & SUSTAINABILITY (BARCELONA) 9405

2970 1

Práctica

Descripción

Connectem persones. Humanitzem organitzacions. Transformem per a un impacte positiu. A Both People & Comms. no (només) som una empresa de comunicació som un equip de persones híbrid, multidisciplinari i amb visió estratègica i creativa per donar resposta als principals reptes i objectius els nostres clients. Especialistes en Persones & Comunicació: comunicació corporativa interna i externa, cultura corporativa & engagement, propòsit i sostenibilitat, processos de transformació, diversitat i inclusió, comunicació digital, esdeveniments creatius i continguts diferencials, art & cultura. Necessitem incorporar un perfil de Becari per a l'àrea de: Transformació, propòsit i sostenibilitat, de 4t de carrera o de Màster / Postgrau.

Principales características

Fecha de inicio 27/05/2024
Fecha de fin 27/09/2024
Duración (meses) 4
Jornada 4 horas a convenir (mañana o tarde)
Funciones Necessitem que doni suport en la maquetació de presentacions amb PowerPoint, creació de copys per a activitats internes i externes de l'empresa, creació de calendaris de treball de projectes, anàlisi i realització d'informes d'enquestes, o elaboració de plans de comunicació per a clients.
Observaciones Necessitem un estudiant que tingui interès pels temes de comunicació i de cultura, ja que som una àrea de transformació cultural, propòsit, D&I i Sostenibilitat.
Ayuda económica 300,00 €
Periodo ayuda económica Mes
Dirección Pl. Francesc Macià, 5. ENTLO
Código postal 08021
Provincia Barcelona
Población BARCELONA
Formación Ha de tenir coneixements avançats de PPTX i Excel, capacitat de treballar de forma independent i proactiva i bon nivell d'anglès, ja que diversos clients són internacionals i els entregables seran en anglès.
Idiomas Inglés, Catalán